De bine despre România! | |
- Seara de poezie Nichita Stanescu, 30 august 2011
- Internet gratuit in Piata Sfatului din Brasov
- Expozitie a artistului Dorinel Marc la ICR Stockholm
- Festival de film rusesc la Bacau si Moinesti
- Asociatia Pro-Democratia este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”
- Stufstock 2011, Vama Veche 21-28 august
- Femeile fumatoare sunt cu 25% mai predispuse sa dezvolte afectiuni ale inimii
- Luni, 22 august, este „Noaptea alba a instituţiilor culturale aradene”
- S-a lansat editia tiparita a primei reviste de handmade din Romania!
- Gradina cu Artisti in Gradina Icoanei, Bucuresti, 27-28 august 2011
Seara de poezie Nichita Stanescu, 30 august 2011 Posted: 22 Aug 2011 01:30 PM PDT “Poetul nu are biografie: biografia lui este de fapt propria lui operă"
Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN lansează, marţi, 30 august 2011, la ora 19.00, în grădina interioară a Şcolii Centrale din Bucureşti, (monument de arhitectură, strada Icoanei nr.3-5, sector 2), proiectul „Bucureştiul citeşte poezie", printr-o seară dedicată poeziei lui Nichita Stănescu. Proiectul „Bucureştiul citeşte poezie" face parte din Programul de lecturi publice pentru tineret intitulat „Lectură la lumina felinarelor", aflat în această vară la cea de-a doua ediţie. „Bucureştiul citeşte poezie" este un Proiect iniţiat de voluntarii ARCEN, prin care se doreşte încurajarea lecturii, a dezbaterii literare şi de idei în spaţii publice, fiind o alternativă de petrecere a timpului liber.
Proiectul constă în lecturarea şi recitarea unor poezii scrise de autori români consacraţi, acordarea de informaţii inedite privind viaţa şi opera acestora, dar şi o parte interactivă de discuţii cu publicul. Voluntarii ARCEN încearcă să readucă în atenţia publicului poezia, ca stimulent al imaginaţiei, al sensibilităţii, oferindu-le şansa participanţilor la serile de poezie de a intra în contact cu idei noi, păreri îndrăzneţe, polemici literare, dezbateri ideatice, scriitori şi opere literare prezentate altfel decât la şcoală. Programul „Lectură la lumina felinarelor", aflat la cea de-a doua ediţie, propune în acest an (septembrie-decembrie) o călătorie în universul marilor poeţi români: Nichita Stănescu, George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga. Intrarea la eveniment este liberă şi se face în limita locurilor disponibile. Parteneri: Şcoala Centrală din Bucureşti, Asociaţia Prietenii Şcolii Centrale
| ||||
Internet gratuit in Piata Sfatului din Brasov Posted: 22 Aug 2011 12:24 PM PDT Daca ai un laptop sau un telefon Wi-Fi poti avea acces gratuit la Internet in Piata Sfatului din Brasov!Marti a fost montata o antena de internet, in cadrul unui proiect finantat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).Multumim Brasovorasmagic pentru informatie! Sursa: aici. Articole înrudite:
| ||||
Expozitie a artistului Dorinel Marc la ICR Stockholm Posted: 22 Aug 2011 11:38 AM PDT Expoziţia „Nu îmi lipseşte lumea artei. Oare eu îi lipsesc ei?" a artistului Dorinel Marc, la ICR StockholmÎn perioada 27 august – 18 noiembrie 2011, la sediul ICR Stockholm este deschisă expoziţia „Nu îmi lipseşte lumea artei. Oare eu îi lipsesc ei?" a artistului suedez de origine română Dorinel Marc, curator: Niclas Östlind. După o perioadă în care s-a retras din lumea artei pentru a avea grijă de copiii săi gemeni, Dorinel Marc revine cu o expoziţie ce porneşte de la schimbările survenite în viaţa artistului odată devenit părinte. În noile lucrări, experienţele cotidiene ale vieţii private sunt puse în opoziţie cu aşteptările societăţii şi convenţiile artei, dar şi cu anumite experienţe extreme şi profund misterioase – o mişcare ce oferă perspectivă asupra stării de fapt a lucrurilor. Privatul devine politic, iar arta devine o cale de a atrage atenţia prin provocare, dar şi de a spori implicarea publicului în problemele de interes comun.
Dorinel Marc s-a născut în 1964 în Bonţăieni, judeţul Maramureş. În 1987 s-a refugiat în Suedia, unde, în cei 20 de ani de activitate artistică, a devenit unul dintre cei mai importanţi artişti ai ţării. O mare parte din activatea sa se axează pe testarea şi renegocierea limitelor ce definesc arta. Intervenţiile sale în situaţii din viaţa de zi cu zi scot la iveală probleme stringente de natură socială şi politică şi le prezintă apoi într-un context artistic. Lucrările sale au fost expuse până acum la cele mai importante spaţii de artă din Suedia, precum Moderna Museet, Iaspis – Swedish Arts Grants Committee’s International Program, Stockholm Art Fair, Liljevalchs konsthall, Kulturhuset, Färfabriken. Expoziţia şi monografia sunt realizate cu sprijinul Swedish Arts Grants Committee şi Längmanska Cultural Foundation. Sursa: icr.ro Articole înrudite: | ||||
Festival de film rusesc la Bacau si Moinesti Posted: 22 Aug 2011 08:49 AM PDT Săptămânii premierelor cinematografice ruseşti pe marele ecran din BacăuUniversitatea din Bucureşti (Catedra de filologie rusă şi departamentul pentru Studenţi) şi Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România anunţă lansarea Săptămânii premierelor cinematografice ruseşti pe marele ecran din Bacău (22-28 august 2011) în seara zilei de 22 august 2011. Evenimentul se înscrie în Caravana premierelor cinematografice pe marele ecran din România, cea de a treia etapă a celei mai prestigioase manifestări cineculturale din spaţiul românesc şi se va desfăşura simultan în Bacăun şi Moineşti. Timp de o săptămână, marele public va avea acces gratuit la filme de calitate în regia mai multor generaţii de regizori ruşi traduse de studenţii Universităţii din Bucureşti. Proiecţia filmelor este programată să se desfăşoare după următoarele coordonate: La eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai Universităţii din Bucureşti, ai coorganizatorilor locali, ai mediului cultural şi educaţional, ai minorităţilor naţionale, studenţi şi elevi, precum şi toţi pasionaţii filmelor de calitate. Festivalul naţional de film rusesc Kino+ vine să acopere golul creat în urma absenţei din sălile româneşti a uneia dintre cele mai apreciate cinematografii din lume. Caravana premierelor cinematografice ruseşti pe marele ecran din România oferă spre vizionare o gamă variată de filme, unele realizate în maniera tradiţională a şcolii de film rusesc, altele dintr-o perspectivă inovatoare: drame, melodrame, comedii, film muzical, film istoric. Spectatorii sunt invitaţi să evadeze din cotidian în compania unor eroi animaţi de cele mai profunde sentimente umane. Informaţii suplimentare se pot găsi pe pagina web dedicată evenimentului www.kino-plus.ro Organizatori: Universitatea din Bucureşti (Catedra de filologie rusă, Departamentul Servicii pentru Studenţi) şi Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România, Programul Săptămânii premierelor cinematografice ruseşti pe marele ecran din Bacău 22-28 august 2011 | ||||
Asociatia Pro-Democratia este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Posted: 22 Aug 2011 06:06 AM PDT Interviul Societal cu Ana-Maria Minciuna, reprezentant al Asociatiei Pro-Democratia, prezinta pe scurt misiunea si proiectele asociatiei, precum si rolul dezvoltarii durabile in activitatea ONG-urilor.
Care este misiunea Asociatiei?
„Misiunea Asociatiei Pro-Democratia reprezinta consolidarea democratiei atat la nivel national cat si international. Este o organizatie infiintata in 1990 si are centre in 31 de localitati din Romania. Scopul nostru este cresterea participarii civice in domeniul politic si sustinerea democratiei." Ce tipuri de proiecte desfasurati? „Ca si proiecte pot mentiona „Alegeri de nota 10", un proiect din 2009 care incuraja derularea intr-un mod corect a alegerilor. Practic, noi trebuia sa sesizam toate neregulile care apareau in decursul acestui proces." Care este viziunea Asociatiei Pro-Democratia asupra dezvoltarii durabile? „Cred ca principiile dezvoltarii durabile trebuie respectate de orice organizatie in activitatea lor si consider ca strategia oricarei organizatii reprezinta centrul de gravitatie a activitatii ONG-ului respectiv iar baza acestei strategii o reprezinta aceste trei principii (eficienta, echitate, ecologie)."
Ana-Maria Minciuna, Asociatia Pro-Democratia Interviul complet poate fi vizualizat aici. — Seria de interviuri “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila”
S
| ||||
Stufstock 2011, Vama Veche 21-28 august Posted: 22 Aug 2011 04:52 AM PDT | ||||
Femeile fumatoare sunt cu 25% mai predispuse sa dezvolte afectiuni ale inimii Posted: 22 Aug 2011 03:46 AM PDT
Fumatul este o BOALĂ CRONICĂ – DEPENDENŢA DE NICOTINĂ. Pentru a te trata ai nevoie de ajutor. Intră în Programul Naţional „Stop Fumat" şi primeşti ajutor de specialitate!
–
Ştim deja că fumatul este o problemă de sănătate publică importantă şi o epidemie globală, mai mult de 1 miliard de persoane fumând zilnic în toată lumea. Ceea ce nu ştim poate este că femeile fumătoare prezintă un risc mai mare de îmbolnăviri ale inimii, mai ales în contextul în care numărul fumătoarelor creşte de la an la an. În România, de exemplu, în ultimii 20 de ani numărul fumătoarelor aproape s-a dublat. Dacă în 1989 fumau 11,3% dintre femeile adulte, în 2009 „apelau" zilnic la ţigară 21,9% dintre ele! Mai mult, peste 55% dintre femeile fumătoare au între 15 şi 34 de ani, fiind la vârsta fertila.
Fumatul este o cauză reală a multiple forme de cancer la femei. Iar numărul femeilor care se îmbolnăvesc şi mor din cauza cancerului este în creştere! Medicii oncologi au atras atenţia asupra creşterii mortalităţii cancerului de col uterin din 1994 în 2003, de la 14 la 16,93 cazuri la 100.000 de locuitori, iar, în cazul neoplasmului ovarian, de la 6,70 la 8,84. Este de mult timp dovedit că femeile fumătoare sunt mai predispuse la cancer pulmonar decât bărbaţii, ele dezvoltând această boală după un consum mai mic de tutun şi au risc mai mare de a face forma cea mai severă a cancerului pulmonar. Una din explicaţii este că femeile folosesc mai frecvent ţigările de tip „slim, low-tar, lights" care favorizează fumatul „compensator" – inhalarea mai profundă sau mai frecventă pentru a-şi asigura „doza" de nicotină.
Studiul realizat de de Dr. Rachel R Huxley de la Universitatea din Minnesota, Minneapolis, USA, Divizia de Epidemiologie şi de Dr. Mark Woodward de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore,USA, publicat în luna august on line de către The Lancet[3] şi în care au fost incluşi peste 4 milioane de fumători (bărbaţi şi femei), demonstrează că femeile sunt cu 25% mai predispuse să dezvolte afecţiuni coronariere în comparaţie cu bărbaţii[4].
Acelaşi studiu arată că riscul de afecţiuni ale inimii creşte cu 2% în fiecare an la femei în comparaţie cu bărbaţii, unul dintre motive fiind acela că organismul femeilor extrage o cantitate mai mare de substanţe toxice conţinute într-o ţigaretă raportat la organismul bărbaţilor care are o reacţie diferită. În ciuda progreselor înregistrate în tratamentele cardiovasculare, în România îşi pierd viaţa zilnic din cauza infarctului miocardic 40 de oameni, potrivit studiilor prezentate în cadrul celui de-al 49-lea Congres Naţional de Cardiologie organizat la Sinaia, în perioada 7-9 octombrie 2010. Previziunile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) arată că boala coronariană vă rămâne tot principala cauză de deces pentru următorii 20 de ani, reprezentând 12,2 la sută din mortalitatea generală, înaintea celor provocate de cancer, accidente rutiere, HIV/SIDA şi bolile hepatice. Organismul femeilor procesează nicotina mult mai rapid decât în cazul bărbaţilor, acestea fiind mai predispuse la dezvoltarea de afecţiuni coronariere în ciuda faptului că fumează mai puţine ţigarete pe zi în comparaţie cu bărbaţii, arată studiul publicat în The Lancet. Mai mult, deşi riscul îmbolnăvirii de afecţiuni ale inimii scade în momentul renunţării la fumat, femeile renunţă la dependenţă mult mai greu decât bărbaţii. De asemenea, dependenţa de tutun a femeilor este în creştere în ţările în curs de dezvoltare deoarece sunt expuse presiunii reclamelor iar ţigările au un design adaptat cerinţelor psihologice ale femeilor. În plus, şi reglementările legislative sunt mai relaxate. La nivel mondial, deşi se consideră că fumatul este o boală a bărbaţilor, femeile „recuperează" rapid, existând deja 220 de milioane de femei fumătoare[5].
Un studiu publicat recent de Organizatia Mondială a Sănătăţii – Global Youth Tobacco[6] – a arătat că tinerele fete fumează la fel de mult ca tinerii. Mai mult, industria tutunului targetează femeile prin folosirea de mesaje seducătoare de tip: vitalitate, slăbit, emancipare, sofisticat, alură sexuală. La nivel global, aproape 24% dintre tinerii fumători s-au apucat de fumat la 10 ani, vârstă la care practic nu au discernământ şi nu pot vedea riscurile la care se supun fumând. În România, Programul Naţional Stop Fumat îşi propune să îi ajute pe acei oameni care îşi doresc din tot sufletul să renunţe la fumat şi au nevoie de ajutor de specialitate. O echipă de medici şi psihologi specializaţi în tabacologie, prezenţi în centrele Stop Fumat şi implicaţi cu sufletul în acest proiect, stau în slujba celor care vor şi cred că pot renunţa la această boală deosebit de gravă, dependenţa de nicotină.
Dacă persoana e din Bucureşti, poate veni în fiecare miercuri, la ora 15.30 la Institutul “Marius Nasta”, la grupul de informare, pentru a afla detalii despre tratament şi consilierea psihologică. Aici i se oferă explicaţii şi răspunsuri la întrebări. Dacă persoana nu este din Bucureşti, atunci se adresează medicului specialist tabacolog şi/ sau specialistului psiholog şi solicită o programare. Datele de contact ale medicului şi ale psihologului pot fi găsite pe site: www.stopfumat.eu şi la la Tel Verde: 0800878673 (apelabil gratuit doar din Romtelecom) sau la 021 3356920.
Fumatul nu este un simplu mod de socializare ci este o boală cronică numită dependenţă de nicotina. Prin urmare, poate fi tratată cu ajutorul medicului şi al psihologului. DESPRE PROGRAMUL NATIONAL STOP FUMAT: Programul National Stop Fumat (www.stopfumat.eu), un program al Ministerului Sănătăţii, a luat fiinţă în urmă cu 4 ani şi este coordonat de Institutul de Pneumologie „Marius Nasta". Programul, susţinut cu ajutorul unei echipe de peste 60 de medici şi psihologi prezenţi la nivel local în peste 20 de oraşe din România îşi propune să ofere persoanelor care fumează platforma unui tratament complet (consiliere psihologică şi tratament medicamentos) conform recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi care se aplică în toate ţările civilizate ale lumii. Programul Naţional Stop Fumat include: consiliere privind renunţarea la fumat, linia telefonică cu apel gratuit (cunoscută sub numele de Tel Verde) şi accesul la medicamente gratuite. Toate cadrele medicale incluse în program cred în eficienţa programului şi se implică cu tot sufletul în efortul tratării pacienţilor dependenţi de fumat. Pentru a intra în program, pacienţii trebuie să sune la Tel Verde: 0800 878 673 (apelabil gratuit doar din Romtelecom) sau la 021 3356920, ori să acceseze pagina de internet a programului pentru a afla unde se află cel mai apropiat medic specialist.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul: www.stopfumat.eu
Alte surse:
http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2811%2961035-0/fulltext
[1] Studiu privind cunoştinţele, atitudinile şi practicile legate de fumat ale adulţilor din România, studiu Institut "Marius Nasta" şi MS, 2009 [3] Idem 2 [4] Idem 2 [5] Idem 2 [6] http://www.who.int/tobacco/research/gender/about/en/index.html Articole înrudite: | ||||
Luni, 22 august, este „Noaptea alba a instituţiilor culturale aradene” Posted: 22 Aug 2011 02:42 AM PDT Luni, 22 august, este „Noaptea alba a instituţiilor culturale aradene". Teatrele, Filarmonica, Biblioteca Judeteana si Muzeul propun cu ocazia Zilelor Aradului spectacole, concerte şi expoziţii în noctura. Programul detaliat al evenimentelor: Ora 20.00 – Teatrul de Marionete Arad – „Marionete la circ" Ora 21.00 – Teatrul Clasic „Ioan Slavici" Arad – „Conu' Leonida faţă cu reacţiunea" Ora 22.00 – Filarmonica de Stat Arad – Concert coral Ora 23.00 – Teatrul Clasic Arad – „Cerere în căsătorie" Ora 20.00 – 24.00 – Expoziţie de incunabule „Valori bibliofile ale Bibliotecii AD Xenopol Arad"– sectia de arta a Complexului Muzeal, str. Gh.Popa 2-4, etaj 2 Ora 20.00 – 23.00 – Complexul Muzeal Arad organizează
- Expoziţia de arheologie - Expoziţia Ştiinţele Naturii - Expoziţia Mineritul aurifer.Îndeletnicire milenară în Transilvania § MUZEUL DE ARTĂ (str. Gh.Popa 2-4, etaj 2) - Expoziţia de artă românească contemporană - Expoziţia de fotografie a Fotoclubului "Mihai Dan Călinescu" din Craiova
Marţi, 23 august, aradenii dunt invitati la o seara culturală în aer liber, în Parcul Eminescu: Ora 19.00 – Concert de fanfară Ora 20.00 – Teatrul de Marionete Arad – „Marionete la circ" Ora 21.00 – Teatrul Clasic „Ioan Slavici" Arad – „Conu' Leonida faţă cu reacţiunea" Articole înrudite: | ||||
S-a lansat editia tiparita a primei reviste de handmade din Romania! Posted: 22 Aug 2011 01:43 AM PDT Marţi, 16 august 2011, librăria Anthony Frost a găzduit lansarea ediţiei tipărite a primei reviste de handmade din România – revista Atelierul.Ne-am bucurat să avem alături de noi, la evenimentul de lansare, parteneri vechi şi noi, dar şi cititori şi artizani, oameni pasionaţi de frumos la fel ca noi.
Am învăţat cum să ne organizăm atelierele cu inspiraţie şi care sunt cele mai creative moduri în care ne putem aminti de momentele speciale. Am aflat cum sunt şi cum se fac deliciile pentru baie I love my skin, iar Gabriela Iancu ne-a încântat cu reţeta ei pentru fericirea făcută acasă – un smoothie din fructe exotice. Am povestit cu Carla Szabo despre sursele de inspiraţie pentru accesoriile ei colorate şi cu fetele cochete de la VeloBello despre viaţa pe două roţi. Am făcut cunoştinţă cu incubator107 şi ne-am bucurat să aflăm de atelierele lor practice. Și pentru că vorbim de ateliere, am adăugat şi o cronică a Atelierului DIY pe care l-am ţinut în cadrul festivalului Street Delivery. Dacă v-am făcut curioşi să citiţi primul număr tipărit al revistei Atelierul aflaţi că îl puteţi comanda direct la adresa contact@revista-atelierul.ro sau îl puteţi cumpăra din următoarele locuri: Libraria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei 45), Jumătatea Plină (MNAC), Clandestino (Bd. Carol I 63), Pukka Food (Str. George Vraca 7), Soul Rebel (Str. Blanari 14-16), Hippie Hippie Shake (Hanul cu Tei), CeaiEtc (str. Castelului 37, Braşov) şi târgurile Grădina cu artişti din Bucureşti şi Art Boutique din Sibiu. | ||||
Gradina cu Artisti in Gradina Icoanei, Bucuresti, 27-28 august 2011 Posted: 22 Aug 2011 01:00 AM PDT In zilele de 27 si 28 August 2011 are loc ce-a de-a IV-a editie a evenimentului Gradina cu Artisti in Gradina Icoanei din Bucuresti.Va asteapta multe ateliere noi si inedite realizate de Descult in iarba, Bate Saua sa Priceapa Iapa si Incubator107. Expozitia de hand made va asteapta cu diverse obiecte dragute care sigur vor aduce un zambet persoanelor dragi. Parcul Grădina Icoanei devine Grădina cu ArtiştiDesculţi în Parcul Grădina Icoanei, la un picnic cu artişti, pe 27 şi 28 august Picturi pe biciclete şi şosete, în GRĂDINA CU ARTIŞTI Sâmbătă şi Duminică, 27 şi 28 august a.c., în parcul Grădina Icoanei (Bucureşti, sector 2) pentru toţi iubitorii de artă, se deschide „Grădina cu Artişti".Evenimentul, aflat la cea de-a 4-a ediţie se va desfăşura între orele 11:00 şi 20:00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (pictură, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de reciclare creativă a deşeurilor) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii „hand-made". Grădina cu Artişti se va anima, în ultimul weekend de august şi prin: jonglerii, dans irlandez şi cântări la chitară. Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în Grădina cu Artişti şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made". Evenimentul, susţinut de Primăria Sectorului 2, îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la ateliere de creaţie. Artişti pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca, timp de două zile, să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele: picturii, prelucrării lutului şi ale bijuteriilor „hand-made". Din Grădină nu vor lipsi artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art" (artă cu aţa), care vor demonstra cum se fac tablouri din aţe colorate. La pictat de biciclete, cu aerograful Printre noutăţile acestei ediţii se numără taraba cu biciclete Bate Şaua Să Priceapă Iapa, de la care posesorii pot pleca cu un vehicul personalizat prin aerografie (tehnică modernă de pictat, ce implică folosirea unui dispozitiv numit aerograf, care pulverizează vopsea folosind un jet de aer, cu ajutorul unui mic compresor). La taraba cu biciclete amatorii vor învăţa şi câteva trucuri despre cum se reciclează piesele de bicicleta, precum lanţul sau camerele, transformându-le în podoabe şi alte decoraţiuni. Desculţ în Parcul Grădina Icoanei, la picnic cu artiştii Parcul Grădina Icoanei va deveni în zilele de 27 şi 28 august cel mai potrivit loc din Capitală pentru un picnic cu artiştii. Vizitatorii care vor veni desculţi vor avea posibilitatea de a pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură. Terapii alternative în mediul urban În cadrul evenimentului Gădina cu Artişti, amatorii de terapii alternative vor avea posibilitatea să participe la ateliere de masaj facial şi de yoga acrobatică. În cadrul atelierului de yoga acrobatică se vor practica atât exerciţii individuale cât şi de grup, accesibile tuturor participanţiilor care au un minim de curaj şi de curiozitate. Participarea la atelierele de creaţie, de animaţie stradală şi de terapii alternative se vor face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind între 10 şi 30 de lei, în funcţie de tipul atelierului la care se înscriu pasionaţii de arte frumoase şi de alte activităţi urbane. Mai multe informaţii se pot găsi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com. |
You are subscribed to email updates from RomaniaPozitiva To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
No comments:
Post a Comment